PROGRAMMA

Kom op zaterdag 23 en zondag 24 september van 10.00 – 21.00 naar Baambrugge om te ontdekken en avonturen te beleven! 

FOODMARKT

Meer dan 40 leveranciers uit Nederland, Italië, Frankijk en Zwitserland presenteren hun eigen producten op de Fine Foodmarkt van 10.00 tot 18.00 op zaterdag 23 september en zondag 24 september. Proef de verse oogst tomaten uit Italië en ontmoet de kaasmakers van de Machedoux. Laat je inspireren door ambachtslieden en geniet van authentieke smaak. Op deze markt kun je zowel proeven als kopen en in de Open Tuin geven verschillende producenten nog een mini-college – om meer te laten proeven, te vertellen en om over onderwerpen te discussiëren. 

DIKHOEVE

Dikhoeve is dé kaasmeester van Nederland in zachte kazen en ze zijn ze al lange tijd bezig om, met melk van eigen schapen en koeien, 100% Nederlandse zachte kaas te maken. Zij leren van internationaal gerespecteerde kaasmakers en laten zich inspireren door buitenlandse kazen. Door te experimenteren hebben hun zachte en gerijpte kazen met unieke schimmelculturen en natuurlijke korst een echt eigen smaak en textuur. Kaasmaker Michaël vertelt graag meer over zijn kazen en zal een karaktervolle roodbacterie kaas van Witrik melk, gewassen in Farmhouse Ale bier laten proeven.

Lindenhoff Fine Food Farm
GEBROEDERS DE WOLF

Martijn van de Reep en Tom Zinger begonnen in 2014 met charcuterie Gebroeders de Wolf. Als jagers schieten zij veel ganzen. Het pure vlees van deze wilde ganzen komt in hun producten fantastisch tot z’n recht. Bij de Gebroeders de Wolf gaat niets verloren. Zelf gebruiken ze het vlees, de veren gaan naar de dekbeddenindustrie en de karkassen naar de dierentuin. Zo krijgt de hele gans een goede bestemming.De mannen zijn de specialist in het verwerken van wilde ganzen tot heerlijke delicatessen. De Gebroeders maken onder meer droge worst, gerookte ganzenborsten, rillettes van ganzenbout en terrines met ganzenlever.

STOOKER ROASTING COMPANY

Stooker Roasting Company is opgericht door Onno van Zanten en Florian Hessel, twee koffiefanaten die jaren als barista en koffiebrander hebben gewerkt. Ze hebben de handen ineengesloten om samen zo veel mogelijk mensen te laten proeven hoe mooi echt goede koffie kan zijn. Stooker levert bonen, advies en trainingen aan horeca ondernemers en biedt de bonen aan in hun webshops voor alle thuisbarista’s die Nederland rijk is. Ze zullen je tijdens het evenement voorzien van heerlijke kop koffie en nemen je tijdens hun workshop mee in de wereld van een barista.

OUDWIJKER

De Oudwijker kaas komt gewoon uit Utrecht en wordt gemaakt met melk van Nederlandse koeien, maar wordt bereid als een Italiaanse bergkaas! De kaas wordt bijvoorbeeld minder lang in pekelbaden gelegd, hij wordt niet geperst en heeft geen plastic coating. De kaasmakers behandelen de kazen met liefde; zo worden ze meerdere keren gedraaid, in zout water gewassen en met de droge hand gewreven. Op deze manier ontwikkelt zich een natuurlijke schimmelkorst die de rijping beïnvloedt. Zo ontstaat de unieke, spannende smaak. Wil je je ook even in Noord-Italië wanen? Kom langs bij de stand om de heerlijke kaas te proeven.

Lindenhoff Fine Food Farm
DE PASTEIBAKKERIJ

Het viel Diny Schouten op dat goede paté’s nagenoeg onvindbaar waren in Nederland. Daarom begon ze een tweemans-werkplaats voor handgemaakte charcuterie van varkens en gevogelte die prettig behandeld zijn. Het assortiment bestaande uit diverse paté’s, worsten, boudin noir en rilettes, wordt veelal gemaakt van de incourante delen van de dieren. Vol passie bereidt Diny samen met Floris Brester de heerlijke zelfgemaakte charcuterie van ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn. En dat is zeker te proeven! Bij elke hap waan je je even in Frankrijk. Ook verschillende winkels en betere restaurants zijn overstag, en kopen hun producten in bij de Pasteibakkerij. Kom je langs bij de stand om de producten te proberen?

Lindenhoff Fine Food Farm
POELIER PIETER VAN MEEL

Pieter van Meel werd al op jonge leeftijd gegrepen door het ambacht en leerde alles over kippen houden, fokken, vangen, slachten en panklaar maken. Ook ging hij graag mee op jacht in de polder en wilde als echte wildliefhebber alleen maar het beste vlees op zijn bord. Hij opende op twintigjarige leeftijd een eigen poelierswinkel omdat hij voor zijn klanten hetzelfde wilde; niets anders dan het beste. De kwaliteit en smaak van het wild en gevogelte van Pieter van Meel werd al snel opgemerkt bij topkoks. Tegenwoordig is het poeliersbedrijf en wildhandel in handen van de zoons van van Meel. 

WALDO CHOCOLADE & PATISSERIE

Waldo Weijsenfeld was op jonge leeftijd al gefascineerd door het banketbakkersvak. In België leerde hij alle kneepjes en geheimen van het vak. Nu creëert hij met Waldo chocolade & Patisserie met liefde handgemaakte taart, chocolade, macarons en scones volgens eigen receptuur. Waldo is constant in de weer om zijn assortiment te vernieuwen en te verfijnen voor de perfecte balans in smaak en textuur. Zijn signature dish? De heerlijke mini-taartjes voor één persoon, waaronder lemon pie merengue, cheesecake of framboos crumble. Kom op 23 en 24 september langs en laat je verassen door Waldo. Hij geeft ook een Mini College in de geheime tuin; Liefde voor chocolade!

Lindenhoff Fine Food Farm
MACHEDOUX

Machedoux is de bekendste van de kaasspecialiteiten van de biologische geitenhouderij De Oude Streek. Hanneke Kuppens maakt een heel assortiment rauwmelkse kazen op traditionele wijze. De biologische geitenhouderij annex boerderijwinkel is gelegen in het prachtige Groningse Westerkwartier, in het grensgebied van Groningen, Drenthe en Friesland. Machedoux is een romig rauwmelks kaasje met een donzige witschimmel. Met haar milde smaak en subtiele zuren is Machedoux uitstekend te gebruiken in salades, sauzen en andere gerechten. Machedoux is ook ideaal als dessert.

CRUSIO THEE

Crusio haalt de verse theebladeren direct na de oogst uit verschillende hoeken van de wereld. Theesommelier Kiona is constant bezig om de thee samen te stellen, want een nieuwe oogst betekent een nieuw smaakprofiel. Om elke dag de lekkerste thee te zetten wordt samengewerkt met theeboeren, inkopers, theezetters en theedrinkers. In onze Tuinkamer serveren wij natuurlijk al deze heerlijke fairtrade thee, maar Crusio zal ook aanwezig zijn op de Lindenhoff Fine Food Farm om de aromatische drank te laten proeven. Dus, ben jij een echte theeleut?

BOKALL

De vissers lekker dichtbij. Veehouders die we persoonlijk kennen. Telers en kwekers uit de buurt. Zo kunnen we altijd werken met de beste en de meest verse ingrediënten. Pure smaken, daar draait het om bij Bokall! Daarom werken ze met lokale leveranciers, seizoensgebonden producten en houden ze afstand van toevoegingen als kunstmatige geur-, kleur-, smaakstoffen en conserveermiddelen. Bokall serveert zijn heerlijke gerechten en delicatessen in weckpotjes, die je met een handomdraai op tafel kan zetten. Met deze specialiteiten kan je jezelf, of iemand anders trakteren op net dat beetje extra. Kom langs bij de stand van Bokall om de natuurlijke producten te ontdekken!

SAN MAURO

In de Sabijnse heuvel ten Noordoosten van Rome staan de olijfgaarden van Alie Doorten. Na jaren in mantelpak gelopen te hebben, werd Alie verliefd op het gebied en de kunst van olijven verwerken tot olie. In 2003 had ze voor het eerst de eigen oogst van haar bomen. De olie werd in flesjes gegoten en aan vrienden en familie gegeven, die allemaal enthousiast reageerden. Hierdoor kwam ze op het idee om de olie professioneel op de markt te brengen. San Mauro werkt erg zorgvuldig en precies tijdens de productie, wat ervoor zorgt dat ze de beste kwaliteit olijfolie kunnen leveren. Kom langs bij de stand van Alie Doorten om haar pure olijfolie en andere streekproducten te proeven!

THE NUTHOUSE

Ruim tien jaar geleden groeide de liefde voor noten van Dennis Bastiani uit in zijn eigen bedrijf: The Nuthouse. Het notenavontuur van Dennis begon met een kleine marktkraam, en groeide binnen korte tijd uit tot zijn eigen familiebedrijf. Hij heeft altijd een passie gehad voor eten en koken, en waardeert de ambacht en de afwisseling van het vak enorm: hij verpakt, proportioneert, roostert. De noten komen rauw naar Nederland, waar een deel wordt geroosterd in Abcoude. Dit gebeurt op twee manieren: in Arachideolie en in hete lucht. Dennis neemt zijn kar mee op Lindenhoff Fine Food Farm, dus kom langs om het assortiment van the Nuthouse te ontdekken

Lindenhoff Fine Food Farm
KAASBOEDERIJ ELIZABETHHOEVE

De 60 melkkoeien van kaasboerderij Elizabethhoeve grazen zo veel mogelijk buiten in de wei. Zij maken op onze boerderij heerlijke Goudse Boerenkaas die regelmatig in de prijzen valt bij (landelijke) keuringen van Boerenkaas.  Oplegkaas is onze specialiteit: dat is Boerenkaas die geschikt is om lang te laten rijpen en dus oud te worden. Een kaas die echt alleen op onze boerderij gemaakt wordt, is de Romero: een bijzondere kaas die gerijpt is met rozemarijn aan de korst. De kruiden zitten dus niet door de kaas heen. Doordat de kaas 12 maanden gerijpt is, proef je subtiel de smaak van rozemarijn in de kaas.

VANMENNO

Meer dan tien jaar geleden trok Menno ’t Hoen naar Frankrijk om de geheimen van echt Frans brood te leren kennen. Hij wilde brood leren bakken zonder kleur- en smaakstoffen en zonder chemische trucjes. Na een professionele bakkersopleiding in Rouen, ging hij werken bij één van de beste bakkers in Parijs. Daar leerde hij desembroden bakken met op molensteen gemalen biologisch meel, in een hout gestookte steenoven uit 1912. Al het brood van vanmenno wordt direct op de stenen vloer van de oven gebakken. Menno brengt zijn oude bakkersoven mee en gaat op de foodmarkt aan de slag! Je kunt live komen kijken hoe hij zijn heerlijke brood bakt. 

Lindenhoff Fine Food Farm
'n Dungense Dame
In het Brabantse Den Dungen wordt al sinds 1925 het lekkerste worstenbroodje gebakken. Bakker Toon Minkels bedacht het unieke recept een eeuw geleden en legde het voor aan slager Antoon Cooymans. Met zorg bereidde die het lekkerste vlees voor dit bijzondere broodje. Zo garanderen zij samen de rijke smaak, toen en drie generaties later nog steeds. Vandaag de dag wordt het geheime recept goed bewaakt en exclusief gemaakt door Margriet Cooymans (de kleindochter van Antoon). Slager Ton Cooymans (de broer van Margriet) selecteert met de grootste zorg het vee van lokale boeren uit de Brabantse Meierij. Liefhebbers van het worstenbroodje stellen het culturele erfgoed veilig en garanderen dat ’n Dungense Dame nog lang gegeten wordt.
Lindenhoff Fine Food Farm
CROWDBUTCHING

Crowdbutching is het samen kopen van een dier, welk pas geslacht wordt nadat het volledig verkocht is. Met de websites Koopeenkoe.nl, Koopeenkip.nl en Koopeenvarken.nl geeft deze start-up de mogelijkheid om direct het vlees te kopen, van kop tot staart verwerkt. De dieren hebben jarenlang een goed leven gehad bij een boer die van zijn vee houdt. Crowdbutching doelt op een duurzame manier van vlees eten zonder toevoegingen van e-nummers. Daarnaast bevat elk pakket een oornummer van het dier, zodat je weet waar je vlees vandaan komt. Crowdbutching staat voor 100% traceerbaar, gezond en duurzaam vlees.

JAN VEERMAN VIS

Ooit is Jan Veerman begonnen op zijn zolderkamer met een handkar maar nu is dit ambachtelijke familiebedrijf na ruim 25 jaar uitgegroeid tot een professioneel visleverancier, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel staat. Jan Veerman werkt nauw samen met leveranciers die bekwaam omgaan met de visstanden. Uw verse zalmfilet, tarbotine en sliptongen worden door deskundige gefileerd, geproportioneerd, vacuüm verpakt, gestript en geschubd. Kom het assortiment van Jan Veerman Vis bekijken op de Foodplein.

Lindenhoff Fine Food Farm
Brandrood

Op biologische kaasboerderij Brandrood, gelegen op het prachtige Landgoed Kernhem in Ede, maken zij van de melk van het zeldzame Nederlandse Brandrode Rund een bijzondere pure kaas. Een uniek ambachtelijk biologisch product van het type Gruyère. Een harde kaas met een natuurlijke, gewassen korst en een uitgesproken smaak. Zacht nootachtig met een stevige nasmaak.Met het ontwikkelen van deze kaas is een manier gevonden om het oeroude Brandrode Rund werkelijk eer aan te doen! In onze Brandrood kaas proef je het karakter en de robuuste, warme maar stoere zachtheid van dit ras.

ROZENBOTTELTUIN DE PUT

In het begin van de jaren 50 begon fruitteler Hans Moerkoert met het beplanten van duizenden struiken rozenbottels. In 1988 werd de Rozenbotteltuin de Put overgedragen aan dochter Emmelie Moerkoert en Eric Hees. Zij planten, snoeien, bemesten en maaien de rozenbottels nog eigenhandig en krijgen hulp van vrienden en bekenden met de handmatige pluk in het najaar. Van de rozenbottels worden jam, chutneys en coulis gemaakt en bevroren verkocht. Het product vindt al meer dan 10 jaar via Lindenhoff zijn weg naar de keukens van Nederlandse chefs en consumenten. Loop vooral langs hun stand, om deze authentieke producten te proeven!

SARU SODA
Saru Soda, ook wel bekend onder de naam DD Cordials, maakt natuurlijke siropen als basis voor frisdrank, cocktails en post mixs. Saru Soda gaat opzoek naar de herkomst van frisdranken en proberen vergeten recepten. Hierdoor creëren ze weer de smaken zoals ze ooit bedacht zijn; volwassen, natuurlijk met soms kruidige of bittere tonen. Met hun ambachtelijke productiemethodes maken ze harde, natuurlijke frisdranken met daarnaast aandacht voor duurzaamheid. Hun keuken draait op zonnepanelen en groen gas, aval uit de productie wordt door potverdorie verwerkt door gelei en chutneys of met een biovergister stookwijn van gemaakt.Wil je hun verhaal horen? Saru Soda is beide dagen aanwezig om limonade te schenken.
FRIETHOES
Bij FrietHoes houden ze van friet! Maar dan wel van eerlijke, ambachtelijke en dagverse friet. Deze friet verkopen ze op evenementen met hun foodtruck en in hun eigen winkel in Haarlem. Daarnaast heeft Friethoes sinds 2016 een ambachtelijk friet fabriekje waar ze hun friet ook voorbakken en verpakken voor horeca door heel Nederland. De friet wordt gemaakt zonder toevoegingen, gewoon de pure smaak van de mooiste aardappels. Dat vinden ze mooi en wel zo eerlijk. Bestel vooral een zakje friet bij Friethoes om de heerlijke gefrituurde aardappel te proeven.
HONINGHUIS DE SMIT
Honing is een product met een heel breed smakenpalet. Verschillende dingen hebben invloed op de smaak zoals, variatie van planten in het gebied waar de bijen de nectar halen, het seizoen de voorkeuren van de bijen. Aan deze door de natuur geboden rijkdom van smaken hoeven de imkers helemaal niks toe te voegen. Het doel van Honinghuis de Smit is om die rijkdom bij de honingliefhebber te brengen. Zij beleven zelf plezier aan het imkeren, het proeven en inkopen bij collega-imkers. De honing wordt met zorg verpakt en met eerlijke informatie aan wederverkopers en klanten aangeboden. Imker Denhard de Smit vertelt graag meer over smaakverschillen in zijn gratis mini college: Honing; zoveel soorten, zoveel smaken, zaterdag en zondag 11.30 in de Geheime Tuin.
BIG GREEN EGG

Samen genieten van het goede leven, dat is waar Big Green Egg voor staat. Een Big Green Egg is vervaardigd van exclusief en hoogwaardig keramiek, waarbij gebruik is gemaakt van voor NASA ontwikkelde technologieën. De Big Green Egg is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, een traditionele houtgestookte oven waarin toentertijd al opvallend goede smaakresultaten werden behaald. Tijdens het evenement zullen meerdere chefs en leveranciers hun creaties bereiden op de Big Green Egg!

De Lindenhoff Fine Food Farm
GAOS

Ellen Krul en Jos Jeuken runnen het akkerbouw en zoogkoeien bedrijf GAOS. Dit gemengde bedrijf onderscheidt zich in meerdere opzichten van de vele andere akkerbouw bedrijven in Flevoland. Zij vermeerderen verschillende groentezaden zoals spinaziezaad, tuinbonenzaad, erwtenzaad, radijszaad etc. GAOS is een gecertificeerd biologisch dynamisch landbouwbedrijf in de Flevopolder. De polder heeft een van de “rijkste” gronden van Europa en geeft kwalitatief goede producten die lekker van smaak zijn en goed houdbaar. Als biologisch dynamische boer wil je niet met kunstmatige middelen werken, om zo de natuur niet teveel te verstoren. Hierin proberen zij zo goed mogelijk een weg te vinden om duurzaam te kunnen produceren.

Lindenhoff Fine Food Farm
Goede Vissers
Goede Vissers, zijn vissers met respect voor de zee. Zij willen slimmer vissen en alleen grote volwassen vissen vangen met zo weinig mogelijk schade aan bodem, zeemilieu, vogels en zeezoogdieren. Deze vissers willen werken aan een gezonde visserij in een gezonde zee. En een goed gezinsinkomen verdienen met mooie vis, zonder nadelige effecten voor de natuur.  De vissers streven continu naar verbetering van hun vismethodes, voor een zo laag mogelijk effect op de natuur. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de zeenatuur waarvan ze afhankelijk zijn. Goede Vissers zet die ontwikkeling in voor een ecologisch én economisch duurzame toekomst.
Lindenhoff Fine Food Farm
LACANCHE

In Lacanche, een Bourgondisch dorp dat reeds een lange traditie kent op gebied van metaalbewerking, wordt sinds de 19de eeuw fornuizen, kooktafels en kookuitrustingen gefabriceerd. Ervaring, vakmanschap en innovatie zijn hier verenigd om aan chef-koks en liefhebbers van de kookkunst de juiste instrumenten aan te bieden. Rechtstreeks geïnspireerd door de professionele keukenuitrustingen gebruikt door de chefkoks, spelen deze piano’s voor gastronomen, van Lacanche de eerste viool in het luxe gamma en in creativiteit. Het ingetogen Franse ontwerp heeft slechts één doel: comfortabel koken.

LUIGI GUFFANTI FORMAGGI 1876

In 1876 begon overgrootvader Luigi Guffanti met het maken van Gorgonzola. Hij besloot hiervoor een oude verlaten zilvermijn over te nemen in Valganna, Noord-Italië. In deze mijn was de temperatuur en luchtvochtigheid het hele jaar constant, zodat de kazen perfect konden rijpen. Het werd een groot succes, waardoor zijn zonen rond 1900 besloten meerdere soorten kaas te maken en de kazen begonnen te exporteren naar verschillende werelddelen. De kazen worden intussen al 5 generaties door de trotse Guffanti-familie met volle aandacht voor kwaliteit en het oude ambacht geproduceerd. Leer meer over de Gorgonzola, Robiola kazen, Taleggio, Pecorino en mozzarella van de Guffanti-familie op hun marktkraam.

Lindenhoff Fine Food Farm
OLIVIER

Olivier is de specialist in trends voor de gedekte tafel. Wij adviseren en inspireren al meer dan 35 jaar. Doordat de klant centraal staat, stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Bent u opzoek naar basismaterialen of luxe merkproducten? Wij beschikken over een breed assortiment. Daarnaast is Olivier de exclusieve distributeur van onder andere Figgjo in Nederland. Adviseren kunnen wij u vanuit onze showroom op de Horecawerf in Amsterdam en vanuit het Inspirium in Breda. Kom langs en laat u inspireren door Olivier!

Lindenhoff Fine Food Farm
KAAS- EN ZUIVELBOERDERIJ VAN DER AREND

Bij Kaas en Zuivel boerderij van der Arend wordt nog ambachtelijk kaas gemaakt en het eindresultaat is heerlijk! Annie en Leon van der Arend runnen samen hun familiebedrijf in Vinkeveen. Trots zijn ze op hun bijzondere boerenkaas: De Vinkethaler. Niet alleen boerenkaas van jong tot oud en aantal soorten kruidenkazen maar ook andere heerlijke streek- producten uit het Groene Hart worden hier gemaakt! Probeer vooral de in de prijs gevallen basilicum kaas. Deze is uitgeroepen tot de beste boerenkruidenkaas van Nederland!

Lindenhoff Fine Food Farm
CASA DEL GUSTO

Voor liefhebbers van de echte Italiaanse keuken is delicatessehandel Casa Del Gusto Amsterdam een ware ontdekking. De eigenaren Gessica en Gianna halen hun producten rechtstreeks bij 100 kleinschalige Italiaanse boeren, veelal uit Toscane en Umbrië. De boeren werken met authentieke en biologische granen voor hun pasta’s, en ook de risotto rijsten zijn van uitermate hoogwaardige kwaliteit.

Lindenhoff fine Food farm
EVOKE

Evoke, een collectie eetgereedschap gemaakt door Sarah-Linda Forrer, product en materiaal ontwerpster afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven en nu gevestigd in Amsterdam. In deze wereld waar ons voedselsysteem zo ingewikkeld is dat ze niet meer weet waar haar eten vandaag komt en hoe het gemaakt wordt, verlangt ze naar een nieuwe relatie met wat ze eet. Deze collectie sensueel eetgereedschap creëert een podium om voedsel te presenteren en te proeven, in een poging de eter bewuster te maken van de breekbaarheid en kostbaarheid er van. Met zachte vormen vervaardigd van keramiek, zijn ze een prikkel voor onze zintuigen.

Lindenhoff Fine Food Farm
A. Sluijter & Zn. BV

A. Sluijter & Zn. BV | Matériel de Cuisine is een horecagroothandel en detaillist en actief sinds 1950. Ze zijn gevestigd in Mijdrecht, een middelgroot dorp tussen Amsterdam en gespecialiseerd in horecabenodigdheden zoals keukenmaterialen, keukenmachines, (groot)keukenapparatuur, kokskleding, koksschoenen, glaswerk, porselein, tafelgerei, kook- en wijnboeken.

Lindenhoff Fine Food Farm
OLIVES AND MORE

Olives & More ontdekten heerlijke olijven in allerlei landen maar terug in Amsterdam, konden zij ze nauwelijks vinden. Daarom importeren zij ze nu zelf. Het begon allemaal met zeven houten vaten vol olijven in een bakkersbakfiets op een boerenmarkt in Amsterdam. Inmiddels verkopen ze meer dan 15 soorten olijven. Naast olijven importeren we ook olijfolie, azijn, artisjokharten en andere producten die ze zelf lekker vinden. En na jaren als chef in Michelin-keukens te hebben gewerkt, weet Brian als geen ander hoe je de lekkerste tapenades, pesto en antipasti van al die producten maakt.

Lindenhoff Fine Food Farm
LINDENHOFF OPEN TUIN

Naast de Lindenhoff Open Tuin in Baambrugge hebben we sinds dit jaar nog een Open Tuin in Nieuwveen. Sinds de lente van 2017 is er een prachtige extra locatie bijgekomen, een nieuwe onverwarmde kas in Nieuwveen, waar we mega trots op zijn! Hier worden nog meer groenten en kruiden gekweekt, zonder kunstmest, pesticiden en met de seizoenen mee. De natuur doet haar werk en alles groeit op zijn eigen tempo!

FOODPLEIN

De Lindenhoff boerderij wordt op 23 en 24 September omgetoverd tot een heus foodplein! In de stallen wordt plaats gemaakt voor een pop-up restaurant waar je terecht kan voor een heerlijke lunch en diner, of als je gewoon even zin hebt in lekker eten! Er wordt gekookt met ingrediënten die je tegenkomt op de foodmarkt. Op een terras in de zon bij de boer op het erf. Ben je toe aan een goed glas bier van de Prael of een glaasje bijpassende wijn? Brandt&Levie serveert een plankje charcuterie en kaasmeester Evert snijdt live een kaasplank voor bij de borrel. In de namiddag start een live band op het foodplein om je avond nog mooier te maken. Wij hebben er zin in!

HOTMAMAHOT

Hotmamahot heeft al meerdere jaren ervaring en verzorgd op vele festivals de catering, denk hierbij aan de Parade, Appelsap en Mysteryland . Hier serveren ze een verrassend menu gemaakt van biologische ingrediënten van Lindenhoff, waar je niet standaard aan denkt bij festivals. HotmamaHot kookt voor jullie de sterren van de hemel en komt met een heus Fine Food Farm menu.

Lindenhoff Fine Food Farm
BROUWERIJ DE PRAEL

Bij heerlijk eten hoort natuurlijk een heerlijk koud biertje. Brouwerij de Prael heerst over de bar op het Foodplein en komt met een brede selectie van de lekkerste bieren om ultiem te genieten. De Amsterdamse bierbrouwerij is sinds 2002 meester in het brouwen van hun prachtige bieren en combineert dit met het creëren van arbeidsplaatsen aan mensen die op de één of andere manier even de weg kwijt zijn geraakt van het gewone leven. Speciaal voor het authentieke foodfestival is dé Lindenhoff Farmhouse Ale gebrouwen. Een exclusief biertje voor het evenement, gebrouwen met de heerlijke Italiaanse Sorrento citroenen.

Lindenhoff Fine Food Farm
BRANDT&LEVIE

De worstenmakers van Amsterdam mogen natuurlijk ook niet ontbreken op de Lindenhoff Fine Food Farm. Sinds ze zijn begonnen met Brandt & Levie hebben ze altijd een duidelijk doel gehad: de beste worsten produceren op een verantwoorde manier. Naast de workshop verse worst maken met de mannen op zondag 24 september – kun je op het terras op het foodplein ook genieten van een heerlijke plank charcuterie van Brandt&Levie. 

Lindenhoff Fine Food Farm
KAASPLANK VAN EVERT

Onze kaasmeester Evert heeft de bakkersopleiding gedaan en is gespecialiseerd tot banketbakker. Vijftien jaar heeft hij met veel plezier en passie in bakkerijen gewerkt. Maar nadat hij de ambachtelijk gemaakte Blue de Gex bij een kaasmaker bestelde was hij meteen verliefd. Evert is altijd met smaak bezig, vroeger als patissier en nu als kaasmeester. Naast de workshops die Kaasmeester Evert geeft op zowel zaterdag als zondag snijdt Evert ook al-la-minute vers een heerlijke kaasplank op het Foodplein. Laat je inspireren voor mooie kazen voor op een kaasplank!

Lindenhoff Fine Food Farm
DE HOOIBERG

In het midden van het foodplein is het hooi geruimd, en heeft de hooiberg een totaal andere bestemming gekregen. De hele dag door betreden de beste chefs van Nederland het kookpodium om in een exclusieve demo hun culinaire geheimen met jou te delen. We hebben op zowel zaterdag als op zondag een druk programma op het kookpodium waar verschillende gepassioneerde topchefs jullie gaan verrassen met smakelijke kookdemo’s. Nieuwsgierig wie wanneer een kookdemo geeft. Neem een kijkje bij het programma onder kookdemo op de site.

Lindenhoff Fine Food Farm
KOOKDEMO

Chefs kunnen natuurlijk niet ontbreken op het foodfestival van authentieke smaak! Daarom hebben wij Nederland’s beste chefs uitgenodigd om op het kookpodium hun culinaire geheimen met jou te delen. De hooiberg heeft een heel nieuwe bestemming gekregen; omgebouwd tot kookpodium kun je de hele dag meekijken met exclusieve kookdemonstraties van de topchefs van Nederland op het foodplein!

Koop nu je Lindenhoff Fine Food Farm ticket en zorg dat je erbij bent!

Joris Bijdendijk van restaurant het Rijks

Joris Bijdendijk van restaurant het Rijks komt op zondag zijn passie voor koken met de beste producten met u delen! Joris is deels opgegroeid in de Ardennen, op de boerderij van zijn ouders. Daar hadden zij een prachtige moestuin en een boomgaard met noten-, appel- en perenbomen. Uit deze tijd herinnert Joris zich nog de klassieke familiegerechten waar hij zijn gevoel voor smaken en texturen vandaan heeft. Wilt u Joris Bijdendijk ook live aan het werk zien? Hij zijn kennis graag met u op zondag 24 september om 17:30 uur. 

Leonardo Pacenti van restaurant Caffè Toscanini

Leonardo Pacenti van restaurant Caffè Toscanini is één van de topchefs, die een exclusieve kookdemo komt geven op de Lindenhoff Fine Food Farm. Hij werd geboren in Rome en is opgegroeid met de Italiaanse keuken. Hij heeft een voorliefde voor mooi groentes met volle smaak, het liefst lokaal geteeld. Ondanks zijn studie werktuigbouwkunde heeft Leonardo ervoor gekozen om zijn passie te volgen en zich helemaal te storten op de Italiaanse keuken. Wil jij Leonardo ook live aan het werk zien? Deze passie deelt hij graag met je op zaterdag 23 september om 11.30 uur.

Lindenhoff Fine Food Farm
Wessel Ruijmgaart van de Kersentuin

Wessel Ruijmgaart, chef van restaurant de Kersentuin. Wessel kookt prachtige gerechten met een internationale twist. Hij wil zichzelf geen beperking opleggen qua kookstijl of land. Zijn basis is Frans klassiek met Aziatische smaken of Europese invloeden. Wessel probeert om producten in hun waarde laten en tegelijkertijd ook een diversiteit aan bereidingen toe te passen. De ingrediënten worden gebruikt  van A tot Z, hij houdt niet van verspilling. Naast kwaliteit en smaak vindt Wessel het verhaal en de filosofie achter een product belangrijk. Benieuwd geworden naar de kookkunsten van Wessel? Kom langs op Zaterdag 23 September om 13.30 uur.

Lindenhoff Fine Food Farm
Fabio Antonini van restaurant Pianeta Terra

De Italiaanse chef Fabio Antonini van restaurant Pianeta Terra begon op zijn 13e met het meedraaien in de keuken van zijn oom’s restaurant in Rome. Met zijn vrouw Laura opende hij in 2000 zijn restaurant in hartje Amsterdam. Hij staat bekend om zijn innovatieve Italiaanse keuken, dagelijks maakt hij vers brood en pasta. Voor het menu laat hij zich leiden door de ingrediënten die de boeren op dat moment oogsten. In deze demo gaat Fabio aan de slag met vis van zijn favoriete producent: Goede Vissers. Net zoals in zijn restaurant leveren zij hem de vis die op dat moment het mooiste is. Want van die vis wil hij dan ook alles gebruiken. Kom dit zien op zondag 24 September om 15.30 uur.

WIJNPLEIN

Verschillende wijnboeren nemen je mee in het verhaal van wijn maken en wijn proeven. Ook hebben de sommeliers diverse wijn-spijs combinaties gemaakt met bijvoorbeeld kaas, charcuterie of het menu van Hotmamahot. Ontdek de onbekende Spaanse, Italiaanse en Franse wijnen, ontmoet een wijnproducent in het ‘echt’ en proef de mooiste combinaties. Wil je meer? Neem deel aan een workshop.

RANK

In 1989 is Ben te Voortwis begonnen met het importeren van wijnen onder de vlag van Lindenhoff. Vanaf 2011 hebben Albert en Jantiene te Voortwis de zoektocht naar natuurlijke wijnen voortgezet en zijn ze gegroeid tot de wijn groothandel die het nu is. De wijnen die Rank importeert zijn gemaakt van druiven die op een zo natuurlijk mogelijke manier verbouwd en verwerkt zijn. Ze werken zonder toevoegingen als aroma’s, zoetstof en zwavel. Voor een goede wijn, is het belangrijk dat de wijnboer een duidelijke visie heeft. Als je de intentie hebt om een goed product te maken, dan is het natuurlijk dat je met de beste druiven wilt werken. Kom langs op het wijnplein en laat je een glas inschenken of schrijf je in voor de wijnproeverij.

Lindenhoff Fine Food Farm
ANFORS

Hans Bijvoets had al een lange tijd de droom om wijnimporteur te worden. Hij voelt zich aangetrokken tot Mediterraanse landen, waar wijn, gastronomie en genieten aandachtig verweven zijn met het dagelijkse leven. In 2002 werd de droom werkelijkheid en werd Anfors opgericht. Vanaf dat moment heeft Hans een goed team samengesteld en zorgvuldig authentieke wijnboeren geselecteerd in Italië, Spanje en Frankrijk. Bij Anfors verkopen ze flessen met karakter. Door de wijnmakers persoonlijk te leren kennen verzamelen ze unieke verhalen en relevante wijnkennis. Het is de wens van Anfors om dit met u te delen!

Lindenhoff Fine Food Farm
WIJNKOPERIJ DE GOUDEN TON

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaand uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar. De producenten waar ze inkopen werken veelal met respect voor de natuur of zijn biologisch/biologisch dynamisch gecertificeerd. Vorig jaar is de webshop van Wijnkoperij De Gouden Ton uitgeroepen tot beste Wijnwebwinkel van het Jaar 2015 door Perswijn Magazine.

Lindenhoff Fine Food Farm
OPEN TUIN

Wie de Marché in Baambrugge wel eens bezoekt heeft vast al een kijkje genomen in onze Open Tuin, waar in het voorjaar en de zomer volop eetbare bloemen, kruiden en groenten groeien. Op deze bijzondere plek werken Jonathan Vink, Chris Mostert en teler Jan Paul van der Kolk. Sinds de lente 2017 is er een extra locatie bijgekomen, een nieuwe onverwarmde kas in Nieuwveen. Hier worden nog meer groenten en kruiden gekweekt, zonder kunstmest, pesticiden en met de seizoenen mee. De natuur doet haar werk en alles groeit op zijn eigen tempo.

Lindenhoff Fine Food Farm
GEHEIME TUIN

Ontdek op de Lindenhoff Fine Food Farm de geheime tuin van Jonathan en Jan-Paul in Baambrugge. Al jaren telen de jongens van de Open Tuin diverse mini-groenten, bloemetjes, kruiden en groenten zonder bestrijdingsmiddelen maar met liefde en passie. Hoe maak je een teelplan? Wat zijn de beste omstandigheden voor komkommers, artisjokken of verveine? Het doel van de Open Tuin is om zo gezond mogelijk te werken voor zowel de natuur als de mens. Het duurzaamheidsverhaal zit in alles wat we doen en daar willen we ons steeds verder in ontwikkelen. Sluit aan bij de rondleiding van Saskia of Jonathan en ontdek wat wat groenten er allemaal uit de tuin komt. Elk uur start er een gratis rondleiding door de Open Tuin.

In de Open Tuin werken Jonathan met een team van mensen die door uitlopende omstandigheden een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. De mannen van de Open Tuin bieden begeleiding en educatie en geven hun medewerkers eigen taken en verantwoordelijkheden. Ieders capaciteit wordt omgezet naar eigen takenpakketten. De mensen worden in de Open Tuin niet gezien als de cliënten maar als volwaardige medewerkers. Lindenhoff Open Tuin probeert een sfeer te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en gewaardeerd wordt voor het werk wat ze doen. De medewerkers telen hoogwaardige groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen in de onverwarmde kassen van de Open Tuin. Daarnaast verzorgen ze de Gasconne kalveren -biggen, en lammeren op de boerderij en doen ze aan natuurbeheer. Bij Gaasperzoom maaien de Gasconne runderen de weide terwijl de medewerkers de dieren verzorgen en de paden en bospercelen onderhouden.

Sinds 11 jaar werkt Saskia bij de Open Tuin van Lindenhoff als groepsleider en is zelf ervaringsdeskundige. Saskia geniet ervan om weg van de stad te werken zonder stress om haar mind helemaal op iets anders te zetten. Ze stuurt de medewerkers aan en helpt op de boerderij en de Open Tuin. Jonathan en Saskia vertellen je alles en nemen je graag mee door de tuin. Elk uur begint er een gratis rondleiding!

FOODPLEIN

Op een terras in de zon bij de boer op het erf. Hotmamahot serveert zowel lunch als diner met ingrediënten die je overal tegenkomt op de foodmarkt. Ben je toe aan een goed glas bier van de Prael of een glaasje bijpassende wijn? Brandt&Levie serveert een plankje charcuterie en kaasmeester Evert snijdt live een kaasplankje voor bij de borrel.

Om 18:00 uur start een live bandje op het foodplein om je avond nog mooier te maken.

Er is zoveel te doen tijden de Lindenhoff Fine Farm Food – maar wat je ook zeker niet mag missen zijn de mini-colleges in de Open Tuin. Naast de verschillende workshops die het weekend van 23 en 24 september op het terrein van Lindenhoff worden aangeboden – vertellen verschillende leveranciers jullie ook graag meer over hun vak en vakmanschap. In een informele – neem plaats op de hooibalen opstelling leren jullie meer of olijfolie, chocolade, honing en het varken! Nieuwsgierig naar de colleges? Proef hieronder alvast de thema’s! Voor zowel de zaterdag als de zondag hebben we een leuk mini-college programma – waarbij er bij elk college 50 mensen kunnen deelnemen. Wil je komen luisteren kom dan naar de ingang van de Open Tuin. Een mini-college duurt 30 minuten en de entree is gratis.

PROGRAMMA MINI-COLLEGES

Zaterdag 23 September
11.30-12.00 uur: Honinghuis de Smit
12.30-13.00 uur: Liquido d’Oro
13.30-14.00 uur: Dikhoeve
14.30-15.00 uur: Dirco & Joëlle
15.30-16.00 uur: Waldo
16.30-17.00 uur: De Pasteibakkerij
17.30-18.00 uur: Big Green Egg

Locatie: De Geheime Tuin
Honing: zoveel oogsten, zoveel smaken
Het vloeibare goud
Diversiteit in kaas verklaard
Het reilen en zeilen op de boerderij van Lindenhoff
Liefde voor chocolade
Alles van het varken is lekker
Demo van chef Gertjan van Dijk

Zondag 24 September
11.30-12.00 uur: Honinghuis de Smit
12.30-13.00 uur: San Mauro
13.30-14.00 uur: Dikhoeve
14.30-15.00 uur: Dirco & Joëlle
15.30-16.00 uur: Waldo
16.30-17.00 uur: De Pasteibakkerij
17.30-18.00 uur: Big Green Egg

Locatie: De Geheime Tuin
Honing: zoveel oogsten, zoveel smaken
Olijfolie en meer
Diversiteit in kaas verklaard
Het reilen en zeilen op de boerderij van Lindenhoff
Liefde voor chocolade
Alles van het varken is lekker
Demo van chef Gertjan van Dijk

HONINGHUIS DE SMIT
Het doel van Honighuis de Smit is de natuurlijke smakenrijkdom bij de honingliefhebber te brengen. Elke honing smaakt anders. Hoe komt dat? Wat is de rol van de bijen? Wat moeten de imker en de verpakker doen en laten? Welke smaken zijn er? Wat zorgt voor de smaak? Waarom smaakt de ene honing zoeter dan de andere? Honing is een product met een heel breed smakenpalet. Dat onstaat uit de variatie in planten en bomen in het gebied waar de bijen nectar halen, het wisselende verloop van de seizoenen en uit de voorkeuren van de bijen. Honingdeskundige en imker Denhard de Smit neemt u in mee in de wondere wereld van honing.  En… laat u zelf de verschillen proeven.
Zaterdag en Zondag 11.30-12.00 uur.

Lindenhoff Fine Food Farm

LIQUIDO d’ORO
Olijven – daar houden ze bij Liquido d’Oro van! En van de bomen ook. Want zij weten dat de beste bomen ook de beste olijven geven. En daar maken zij de lekkerste olijfolie van. De olijfolie van Liquido d’Oro is 100% natuurlijk en gemaakt door boeren die met kennis, plezier en respect voor Moeder Natuur hun producten maken. In dit college vertelt Liquido d’Oro jullie graag meer over de passie van de Italiaanse olijfboeren. Zij praten constant over Liquido D’oro als ze het over de olie hebben; Het vloeibare goud. Niet omdat ze er rijk van worden, maar omdat ze zo trots zijn op hun ambachtelijk product!
Zaterdag 12.30-13.00 uur

Lindenhoff Fine Food Farm

SAN MAURO
De San Mauro olijven van de Proprietà di Doorten komen uit de Sabijnse heuvels nabij Rome, geroemd om de kwaliteit van zijn olijfolie vanwege een gunstig klimaat en bodemgesteldheid. San Mauro is gemaakt op basis van de oude Romeinse tradities. De olijven worden tussen half oktober en half november geplukt en binnen 24 uur na de oogst koud geperst. Alie Doorten verteld je meer over de kwaliteit en smaak van olijfolie en aceto balsamico. Wat maakt een olijfolie nou goed en lekker? En is er een olie en balsamico proeverij om de kennis meteen te proeven!
Zondag 12.30-13.00 uur

Dikhoeve

Kaasmaker Michaël van Dikhoeve neemt jullie mee in zijn verhaal waar de enorme diversiteit in soorten kaas vandaan komt, terwijl de basisprocessen voor het kaasmaken eigenlijk steeds hetzelfde zijn. Kaas maken is in essentie het conserveren of langer houdbaar maken van melk. Tijdens deze mini college worden de handen ook uit de mouwen gestoken en gaan jullie melk verzuren en stremmen.  Met behulp van verzuren en stremmen kan de vaste stof uit de melk worden gehaald en ontstaat er kaas. De verschillende manieren waarop de melk verzuurd of gestemd wordt, is van belang bij de keuze welke kaas er gemaakt gaat worden. Lactische kazen zoals bijvoorbeeld Crottin of Sainte-Maure, zachte kazen zoals bijvoorbeeld Camembert en Munster en (half) harde kazen zoals Gouda en Comté passeren de revue en worden verklaard.
Zaterdag en Zondag 13.30-14.00 uur

Dirco en Joëlle

Dirco en Joëlle te Voortwis runnen sinds 2011 de boerderij van Lindenhoff. De boerderij werd opgezet door Ben te Voortwis, die het stokje heeft overgedragen aan zoon en schoondochter. Zij wonen en werken met hun vier kinderen op de boerderij. Elke dag zorgen zij met veel liefde voor de runderen, varkens en schapen, die op 75 hectare grasland rondlopen in het pittoreske Baambrugge. Dat de dieren de ruimte krijgen om te grazen en te lopen, gezonde voeding tot zich nemen en op natuurlijke wijze groeien, proef je terug in het pure, smaakvolle vlees. Zo heeft het tweetal het Baambrugs big – een unieke kruising van een aantal rassen – zelf ontwikkeld. Denk verder aan rundvlees van rustieke Franse Gasconne bergrunderen en mals lamsvlees van de Kamper lam. Dirco en Joëlle vertellen dit college graag meer over het reilen en zeilen op de boerderij.
Zaterdag en Zondag 14.30-15.00 uur

PATISSIER WALDO
Patissier Waldo heeft heel veel liefde voor chocolade. Hij maakt originele chocolade en patisserie creaties met eigen recepturen. Alle producten zijn handgemaakt met de nodige aandacht uit liefde voor het vak en verrassend dankzij de combinaties in smaak en textuur. Door jarenlange ervaring, veel experimenteren en een goede opleiding heeft WALDO een eigen stijl ontwikkeld die in elk product terug is te zien. Tijdens de mini-college ontdekken jullie samen met patissier Waldo het verhaal achter “echte chocolade”. Ervaar de extremen in chocolade middels een proeverij. Kom langs bij het mini college en proef, ruik en geniet!
Zaterdag en Zondag 15.30-16.00 uur

DE PASTEIBAKKERIJ
De Fransen zeggen, dans le cochon tout est bon! = van het varken is alles lekker! Frankrijk, en Italië, en België, en Duitsland (en alle Oost-Europese landen, om niet te vergeten), hebben een aanwezige traditie en het respect om ALLES van het varken tot kostelijke producten te maken. En alleen zó kun je onze varkens het véél betere leven geven dat ze verdienen, vindt Diny Schouten, die sinds 2004 alle ‘mindere’ delen van het varken – de organen, snuit, bloed, tong, lever en poten – tot heerlijke ‘charcuterie’ verwerkt. We gaan in discussie:  Waarom is een ’saignante’, dus bloederige, biefstuk enger dan bloedworst? En natuurlijk is er ook genoeg te proeven!
Zaterdag en Zondag 16.30-17.00 uur

Lindenhoff Fine Food Farm

Big Green Egg

Big Green Egg’s demonstratie kok Gertjan van Dijk vertelt jullie alles over de Big Green Egg, wat maakt de EGG uniek en hoe werkt hij precies? Gertjan laat zien welke verschillende technieken je kunt toepassen op de Big Green Egg en gaat gedurende de dag diverse stukken vlees langzaam garen om jullie uiteindelijk de fantastische smaak van de Big Green Egg te laten proeven tijdens de mini-colleg’s.  Het vlees zal bereidt worden op de Cast Iron Grid (het gietijzeren rooster) waarbij Gertjan zal toelichten wat bijzonder is aan deze manier van grillen en bij welk ingrediënt welke materiaal het beste kunt gebruiken.
Zaterdag en Zondag 17.30-18.00 uur

LINDENHOFF FINE FOOD FARM

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van goed geproduceerde voeding met authentieke smaak – dat is onze missie. Ons assortiment is volledig samengesteld op het criterium smaak. Ieder product dat we aanbieden is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort. Onze ervaring en overtuiging stellen dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak.

SCHEMA

Laat je inspireren door onze professionals;

Inschrijving is alleen mogelijk met geldig toegangsbewijs.

12:00
EVENT 1

Nunc risus est nulla morbi, egestas lobortis dui maecenas lacinia qui adipiscing, eget purus morbi, pellentesque ipsum tortor ipsum. Tincidunt elit magnis nulla facilisis. Dolor sagittis maecenas. Sapien nunc amet ultrices, dolores sit ipsum velit purus aliquet, massa fringilla leo orci.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Maecenas nulla, proin amet nec at dolor phasellus, aliquam leo et nunc. Turpis orci velit, nullam fusce integer tortor, amet aliquam dolor a risus ipsum pellentesque. Natoque feugiat arcu enim, purus ornare at, elit lacus, eget ante vivamus, odio ut et dolor sollicitudin. Gravida vehicula dignissim, tincidunt et eget et duis ac dolor.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type.

Vestibulum id lobortis erat eu amet donec lorem erat nascetur lacus vel. Nulla non tincidunt malesuada lacinia sapien. Ut mattis pede. Tortor vehicula ullamcorper. Libero tellus blandit sit tempor lorem. Cursus aliquet fusce duis rutrum aliquet dignissim nisl tristique. Praesent at morbi. Donec egestas convallis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Maecenas tellus parturient. Faucibus enim erat parturient suscipit feugiat luctus elementum enim. Esse vitae orci. Fermentum sed nonummy velit ad lorem urna purus aliquet libero adipiscing dui elit rhoncus justo. Faucibus dis quam. Integer curabitur faucibus. Nonummy morbi vivamus lacus etiam potenti. Integer odio et.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Proin dolor sit. Ut amet sit. Vestibulum iaculis vivamus. Auctor in dictum vel curabitur suspendisse molestiae duis proin vitae sit donec. Vivamus integer rhoncus libero a quaerat habitasse donec non natoque lacus turpis. Nihil dolor pede. Vel sit elit. Purus porttitor magna praesent iaculis vivamus.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Amet semper enim. Est venenatis nec. Posuere ligula urna. Elementum bibendum ut. Curabitur ullamcorper magnis ac suscipit ac qui sed eget nunc quam eu urna vehicula nullam. Aenean magna mollis. Morbi fermentum risus. Quis nibh id fusce arcu arcu eget eros sed malesuada ultrices consequatur.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Gravida erat in. Metus turpis habitasse. Diam conubia quam. Dapibus vehicula vulputate sodales amet etiam felis et non. Ipsum et nibh tincidunt repudiandae et ac integer egestas. Quis leo sem. Maecenas tincidunt sed consectetuer vivamus risus. Nulla in suscipit magna at nec sapien in ipsum.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Gravida erat in. Metus turpis habitasse. Diam conubia quam. Dapibus vehicula vulputate sodales amet etiam felis et non. Ipsum et nibh tincidunt repudiandae et ac integer egestas. Quis leo sem. Maecenas tincidunt sed consectetuer vivamus risus. Nulla in suscipit magna at nec sapien in ipsum.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Gravida erat in. Metus turpis habitasse. Diam conubia quam. Dapibus vehicula vulputate sodales amet etiam felis et non. Ipsum et nibh tincidunt repudiandae et ac integer egestas. Quis leo sem. Maecenas tincidunt sed consectetuer vivamus risus. Nulla in suscipit magna at nec sapien in ipsum.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Gravida erat in. Metus turpis habitasse. Diam conubia quam. Dapibus vehicula vulputate sodales amet etiam felis et non. Ipsum et nibh tincidunt repudiandae et ac integer egestas. Quis leo sem. Maecenas tincidunt sed consectetuer vivamus risus. Nulla in suscipit magna at nec sapien in ipsum.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Gravida erat in. Metus turpis habitasse. Diam conubia quam. Dapibus vehicula vulputate sodales amet etiam felis et non. Ipsum et nibh tincidunt repudiandae et ac integer egestas. Quis leo sem. Maecenas tincidunt sed consectetuer vivamus risus. Nulla in suscipit magna at nec sapien in ipsum.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Gravida erat in. Metus turpis habitasse. Diam conubia quam. Dapibus vehicula vulputate sodales amet etiam felis et non. Ipsum et nibh tincidunt repudiandae et ac integer egestas. Quis leo sem. Maecenas tincidunt sed consectetuer vivamus risus. Nulla in suscipit magna at nec sapien in ipsum.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1
[NAAM LEIDINGGEVENDE]
[NAAM LEIDINGGEVENDE]
[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Laborum turpis suspendisse. Luctus cursus libero odio risus duis magna donec quam diam quis integer. Sed consectetuer tincidunt. Mauris ut quis. Orci pharetra mi. Integer quis ornare ante vestibulum suspendisse. Risus fringilla dolor senectus quam tortor. Ipsum nam praesent wisi fermentum risus lacus feugiat praesent.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Eget mauris at. Dictum quis sem. Suscipit etiam facilisis interdum sed lobortis nulla penatibus pharetra. Potenti adipiscing leo. Erat arcu mi libero justo turpis. Rhoncus tellus venenatis sunt taciti enim sed aliquam cursus elementum magna sed. Erat vel eros. Sollicitudin nulla aliquam mauris consectetuer vivamus.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Lorem sed lectus. Vestibulum a curae. Praesentium mollis ultrices nullam id sit ligula semper pede enim in sollicitudin. A odio aliquam mauris volutpat nullam. Posuere mauris luctus urna suscipit orci ut vel ornare. Adipiscing ut wisi sapien at pede. Vestibulum proin et. Sem dolores feugiat.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Lorem sed lectus. Vestibulum a curae. Praesentium mollis ultrices nullam id sit ligula semper pede enim in sollicitudin. A odio aliquam mauris volutpat nullam. Posuere mauris luctus urna suscipit orci ut vel ornare. Adipiscing ut wisi sapien at pede. Vestibulum proin et. Sem dolores feugiat.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Ac habitasse elit. Nunc condimentum pede. Ipsum quam vel. Ratione eleifend at mauris velit proin blanditiis sit vitae erat eget morbi habitasse est at bibendum dignissim eget maecenas sit placerat eget amet viverra. Duis tincidunt platea. Pretium ac in. Non quis quis. Porta pede egestas.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tempus a vel faucibus eleifend amet. Imperdiet amet vel pellentesque diam nisl ut quis amet. Libero imperdiet hymenaeos ut quod at consectetuer vel in. Tincidunt nulla turpis faucibus nulla etiam lorem et scelerisque. Pellentesque urna integer. Ut morbi sollicitudin. Sapien vel in. Porta vulputate et.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tristique nec tincidunt. Vitae mollis mi. Congue vel diam purus velit aliquet. Est donec a. Aenean pede interdum lacinia imperdiet arcu ac tempus ut corporis elit est. Dolor pellentesque vivamus. Ut tincidunt velit dictum scelerisque cursus at lacus vitae. Sit dignissim vel sapien netus dui.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]
12:00
EVENT 1

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

Tellus tellus vel mauris donec venenatis. Nulla vestibulum leo. Maecenas tortor tincidunt. Nibh arcu consectetuer. Lectus vestibulum ac pede leo nec pretium egestas ipsum. Non eget ac. Est arcu ut ac nec accumsan. Quam eros porta nec nunc praesent ut rerum et fusce eget facilisis.

[NAAM LEIDINGGEVENDE]

TICKETS

Bestel hier je toegangskaart

  • 23 & 24 september (het is OF mensen kopen 1 kaart voor 1 dag).
  • Inclusief voucher voor Special Farmhouse Ale van de Prael
  • Kinderen tot 12 jaar zijn gratis!
  • Tickets online bestellen
€12,50
TICKETS
  • 25 september
  • Bestel je tickets hier of aan de deur
  • Alleen professionals!
  • Tickets worden bij de ingang gecontroleerd
ALLEEN
PROFS